Basis Psycholoog (32 – 36 uur) – locatie Groningen

PsyValens biedt als zorginstelling diagnostiek en behandeling aan volwassenen en ouderen. Dit doen zij niet alleen in de Nederlandse taal, maar ook in het Arabisch, Frans en Engels. Wij leveren zorg binnen een breed spectrum aan problematieken.
De missie van PsyValens is om mensen behandeling en begeleiding in een veilige omgeving te bieden. Wij streven naar weerbare, actieve en gezonde generaties die hun eigen leven vorm kunnen geven. Hierbij staan aandacht, openheid, creativiteit, snel en doelgericht handelen voorop in de behandeling. Om dit alles werkbaar te maken heeft PsyValens nauw contact met externen en met MartiniZorg. Martinizorg biedt begeleiding, behandeling (specifiek kinderen en/of gezin), verpleging en verzorging aan mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig/begeleid te kunnen (blijven) wonen.
Bij PsyValens hebben we de volgende vacature open staat ter uitbreiding van ons team in Provincie Groningen, standplaats Groningen.

Basis Psycholoog

Als basispsycholoog ben je medeverantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van hulpverlening bij volwassenen en ouderen. Je houdt je bezig met diagnostiek en behandeling van cliënten.
Je bent onder supervisie van een regiebehandelaar verantwoordelijk voor je eigen caseload en stelt voor jouw cliënten, na intakegesprekken en eventueel diagnostiek, een behandelplan op. Binnen een multidisciplinair team bespreek je jouw diagnostiek en het behandelplan en evalueer je tijdig. Je bent ook bereid om binnen een casus samen te werken met collega’s en/of externen. Nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied volg je nauwlettend en je onderzoekt deze op toepasbaarheid.

Functie-eisen:

• Je hebt de WO-opleiding Psychologie afgerond
• Je hebt kennis van psychopathologie
• Je toont bereidheid tot deskundigheidsbevordering
• Je beschikt over een psychodiagnostiekaantekening/ je bent bereid deze op korte termijn te behalen
• Je hebt bij voorkeur werkervaring in het behandelen van volwassenen en ouderen
• Je bent gewend doelgericht te werken/ op doelen te rapporteren
• Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk
• Je hebt een proactieve houding in samenwerking met collega’s en externen
• Je bent empathisch, initiatiefrijk en flexibel
• Je staat stevig in je schoenen
• Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
• Je bent bereid deels op onze locatie in Leeuwarden en/of Slagharen te werken

Wat biedt PsyValens?

We bieden je een veelzijdige en uitdagende functie en een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven en inhoudelijke ontwikkelingen. PsyValens kent een platte organisatiestructuur waardoor er sprake is van korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng waar ook echt iets mee gedaan wordt. Dit doen we vanuit de gedachte dat we proberen om iedere dag de zorg een stukje beter te maken.

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan direct online of neem voor meer informatie contact op met Murphy Lont (06 23438922).

NB. In verband met een update van onze systemen is het op dit moment niet mogelijk om online te solliciteren op deze functie.
Toch willen wij graag uw sollicitatie in behandeling nemen.
U kunt uw motivatie plus CV  via e-mail sturen aan personeelszaken@zorgzaak.nl.
Graag in het onderwerp vermelden “Sollicitatie”, gevolgd door de functie en locatie waar u naar solliciteert.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Reacties zijn gesloten.