icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

PsyValens Online

PsyValens Online werkt regio-overstijgend en maakt gebruikt van het online platform TEAMS. PsyValens Online kan mensen behandelen uit binnen- en buitenland.

 

Diverse klachten en hulpvragen:

PsyValens Online heeft een breed behandelaanbod en kan een breed scala aan hulpvragen behandelen, te denken valt o.a. aan; angst- en stemmingsklachten, trauma gerelateerde klachten, burn-out klachten, en andere (lichte tot matige) problematiek.

 

Meertalig:

De psychologen binnen PsyValens zijn allen goed geschoold en gewend aan het werken met een diverse en multiculturele doelgroep. Behandeling kan plaatsvinden in verschillende talen, naast Nederlands, Engels, Spaans, Papiaments, Turks, Frans en Arabisch.

 

State-of-the-art behandelmethoden:

Er wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art behandelmethoden. Aanvullend worden er vaak online behandelmodules ingezet via MindDistrict. Tijdens een intakegesprek worden de klachten en de hulpvraag in kaart gebracht en wordt er een probleemsamenhang gemaakt. Op basis daarvan wordt er een advies gegeven over welke behandelmethode het meest geschikt lijkt.

 

Belangrijke kenmerken en voordelen van online behandeling:

  • Behandeling kan gevolgd worden vanuit de vertrouwde omgeving.
  • De behandeling kan plaatsvinden via laptop, tablet of mobiele telefoon.
  • Behandeling kan plaatsvinden onafhankelijk van iemands verblijfslocatie (zowel vanuit binnen- als buitenland). 
  • Er is meestal meer continuïteit in behandelafspraken.
  • Er is minder wachttijd.
  • Behandeltijd wordt efficiënter benut.
  • Er is geen sprake van reistijd en reiskosten.
  • Online behandelen is net zo goed als face-2-face behandeling.
  • Ook EMDR kan eenvoudig online plaatsvinden.

Bij PsyValens kan iemand wanneer daar een reden voor is eenvoudig en zonder lange wachttijd overstappen van online behandeling naar face-2-face, of blended behandeling.

 

Aanmelding en wachttijd:

De aanmelding verloopt via de huisarts. Deze kan in Zorgdomein direct aanmelden voor een online behandeltraject. PsyValens heeft geen wachtlijst. Enkel een korte wachttijd voordat de aanmelding verwerkt is door ons secretariaat. Er wordt meestal binnen vier weken na aanmelding contact opgenomen om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

 

Voor vragen neemt u gerust contact op met ons.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Schweitzerlaan 2
9728 NP Groningen
Tel. 050 - 30 55 433

Slagharen
Anton Geerdesplein 9
7776 BD Slagharen
Tel. 0523 - 74 58 11

Leeuwarden
Zuiderplein 4-6
8911 AJ Leeuwarden
Tel. 050 - 30 55 433